Civil Engineering and ConstructionNovapoint & Quadri

Nettkurs

Bestilles via Trimble ID

Nettkurs

(Dersom du har en Vianova ID kan du linke denne til Trimble ID - klikk her for mer informasjon

Lær deg Novapoint når og hvor du vil via våre kurs på internett.

Kursdeltakeren får stor fleksibilitet og bestemmer selv når og hvor du skal ta kurset, ikke minst ingen kostnader til reise og opphold. Det eneste du trenger er en datamaskin og internett-tilgang.

Med nettkurs står du fritt til å melde deg på og gjennomføre kurset når du vil, men innenfor en periode på 90 dager. Du vil enkelt se hvor mange dager som gjenstår når du går inn på Trimble ID - Mine nettkurs.

Våre nettkurs baserer seg på et kurshefte som du får tilgang til sammen med kurset. Vi anbefaler at du laster ned kursheftet og tilhørende oppgavefiler før du starter kurset. Du vil da kunne løse oppgavene selv underveis i kurset.

For å delta og bestille nettkurs må du være innlogget i Trimble ID
BESTILL NETTKURS >>

 

Se oversikt over tilgjengelige nettkurs:

Grunnkurs | Web

Novapoint 20 Basis

Dette kurset gir grunnleggende kunnskap og innføring i Novapoint, med praktisk gjennomgang og øvinger som effektiviserer hverdagen.

Les mer
Grunnkurs | Web

Novapoint 20 Landskap

Få grunnleggende kunnskap og innføring i landskapsprosjektering i 3D med Novapoint Landskap og Basis. Praktisk gjennomgang av funksjoner i Novapoint og øvinger som effektiviserer prosjekteringen.

Les mer
Grunnkurs | Web

Novapoint GeoSuite Presentasjon 3D/BIM & Novapoint Basis

Få grunnleggende kunnskap om hvordan du jobber med Geoteknikk i 3D i Novapoint Basis. Du får en gjennomgang av hvordan du skriver inn geotekniske grunndata og hvordan du kan bruke disse til å bygge bergmodell og Lag i grunn.

Les mer
Grunnkurs | Web

Novapoint 20 Arealplan

Dette kurset gir grunnleggende kunnskap og innføring i Novapoint Arealplan, med praktisk gjennomgang og øvinger som effektiviserer hverdagen.

Les mer
Grunnkurs | Web

Novapoint 20 VA | Kabel

Dette kurset gir grunnleggende kunnskap og innføring i Novapoint VA, med praktisk gjennomgang og øvinger som effektiviserer hverdagen.

Les mer
Grunnkurs | Web

Novapoint 20 Veg

Dette kurset gir grunnleggende kunnskap og innføring i Novapoint Veg, med praktisk gjennomgang og øvinger som effektiviserer hverdagen.

Les mer
Siv Grøtness
Siv Grøtness Administrasjon og prosjektleder for kurs
Tlf:
+47 67 81 71 16
NoSpam
© Copyright 2016, Trimble Navigation Limited. All rights reserved. TERMS OF USE | PRIVACY STATEMENT